Jeg har været til endnu et bryllup, denne gang i Hjallerup, hvor Rikke og Brian skulle smedes sammen. Dagen kunne ikke have passet bedre; vejret var super, gæsterne var glade (det er de som oftest til et bryllup), Hjallerup kirke er utroligt smuk og de ansatte i kirken var meget medgørlige. Jeg fik endda min helt egen plads oppe ved orgelet, som er på en balkon over resten af kirken. Derfra kunne jeg se hele vielsen, og med et zoom-objektiv komme helt tæt på. Jeg fangede endda en lille glædeståre fra Rikke! 😀

Efter vielsen og de opstillede billeder tog jeg med til receptionen, hvor jeg sneg mig rundt og dokumenterede gæsterne, imens jeg spiste bryllupskage, inden jeg kørte hjem og påbegyndte redigeringen. Du kan se et af bryllupsbillederne nederst på siden. Her er lidt flere eksempler på bryllupsbilleder.

Her kan du læse, hvordan Rikke og Brian oplevede min deltagelse i deres bryllup:

I marts 2013 besluttede vi, at vi skulle giftes i august samme år. Vi ønskede en kreativ og fleksibel fotograf til vores bryllup, og efter at have set nogle flotte og fede billeder på hjemmesiden valgte vi Anders til opgaven. Anders tilbød en løsning, som passede præcist til vores ønsker og behov, og han tog os med på råd i forhold til faktisk alle beslutninger, så vi på dagen bare kunne slappe af. Både i kirken og til receptionen var han meget diskret, og vi har fået nogle dejlige og naturlige billeder af os og vores gæster. Derudover har vi også fået nogle fantastiske opstillede billeder, som vi virkelig er tilfredse med, netop fordi der både er helt klassiske billeder og nogle mere utraditionelle. Anders har også imødekommet vores ønsker i forhold til redigering af billederne, og han har også tilbudt at ændre yderligere, hvis vi ønskede det, hvilket vi sætter stor pris på og ser som en rigtig god service. Vi vil helt sikkert bruge Anders som fotograf i fremtiden, og vi anbefaler ham varmt til andre, som står og mangler en god fotograf.

Bryllupsfotograf 2013 Copyright - photosbyehlers.com
Bryllupsfotograf 2013
Copyright – photosbyehlers.com