Som bryllupsfotograf kommer man ud for en masse forskellige typer bryllupper. De fleste jeg har oplevet har været i kirke, med efterfølgende reception og mad på spisested eller i hjemmet. Tidligere i år oplevede jeg noget anderledes; et slotsbryllup! Omstændighederne omkring brylluppet var generelt anderledes. Parret hedder Nick og Nicole og kommer fra Sjælland. De har ingen nordjyske rødder, men var faldet for stemningen omkring Dronninglund Slot, og havde derfor besluttet, at deres bryllup skulle foregå dér.

Når man nu kommer fra den anden ende af landet, er det selvfølgelig mere omsonst at planlægge et bryllup, når man ikke har muligheden for lige at køre ud og snakke med folk, inden man booker dem. De kontaktede mig efter at have googlet efter fotografer i området, hvorefter valget faldt på mig som deres bryllupsfotograf, både til vielsen og den efterfølgende fest. Normalt plejer jeg at arrangere et møde i god tid inden brylluppet, så vi kan nå at snakke det hele igennem, men i dette tilfælde havde brudeparret først tid torsdagen inden brylluppet. Så jeg havde altså kun fredag til at klargøre eventuelle ting.

Heldigvis var der ikke noget vildt at forberede. Området omkring slottet var rigtig lækkert til billeder, vejret var perfekt og stemningen hele dagen var festlig, så det var en sand fornøjelse at være bryllupsfotograf for Nick og Nicole. Der er et billede fra dagen nederst på siden, og her kan du se flere eksempler på bryllupsbilleder.

Jeg bad brudeparret lave en beskrivelse af, hvordan de oplevede hele forløbet. Den kommer her:

“Professionel bryllupsfotograf til en god pris!
 
Vi brugte Anders til vores fantastiske bryllup på Dronninglund Slot.
Lige fra de første gæster ankom ved kirken til sent ud på natten, har vi fået fantastiske og stemningsfyldte billeder, der virkelig har fanget både gæsternes og vores oplevelse. Men også den atmosfære og følelse vi havde på hele dagen.
Vi fik mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster om hvor fint det var, at vores fotograf var diskret i baggrunden, hvor man knap bemærkede det. Det er også tydeligt på de mange billeder, hvor hver enkelt gæst er fanget i udtryk der er portrætfotos værdige.
De opstillede billeder fik vi taget i slotsparken og vi fik både lov til at foreslå forskellige positioner, men blev også fint guidet rundt til de helt rigtige lokaliteter og positioner, der har givet os de smukkeste bryllupsbilleder vi kunne forestille os.
Anders har helt sikkert en rigtig god fornemmelse for både lys og opsætning i forhold til, hvad der giver fantastiske billeder.
På dagen var vi så heldige at Anders havde en assistent med, og det var en kæmpe bonus for os. Vi fik dermed rigtig mange gode øjeblikke, der var fanget fra flere forskellige vinkler, hvilket ikke havde været mulig med kun en fotograf.
 
Anders og hans assistent har helt sikkert været med til, at vi havde det mest perfekte bryllup, og nu har alle minderne og stemningen fanget på billeder for årene fremover.
Vi kan varmt anbefale Anders til alle, der ønsker en professionel bryllupsfotograf, som har styr på tingene.
 
Mange hilsner Nick & Nicole”
Bryllupsfotograf 2014 - Fotograf Aalborg - photosbyehlers.com
Bryllupsfotograf 2014 – Fotograf Aalborg – photosbyehlers.com