(Boudoir billede nederst på siden)

Louise skrev til mig i sommeren angående en boudoir session. Hun ønskede nogle stilfulde lingerie-billeder til sin kæreste. Hun fortalte, at hun netop var hjemvendt fra ferie, og derfor mørkere, hvor bikinien ikke havde dækket – for ulig nogle af os andre kan Louise altså godt få farve. Unfair! Jeg foreslog hende at udskyde det, til hun ikke længere var tofarvet.

Så i september aftalte vi at give det et forsøg. Jeg vil være ærlig og sige, at jeg fornemmede en vis skepsis da hun ankom. For det første sad jeg midt i en makrelmad, og man vil bare ikke mødes af en makrelmadsspisende fotograf, når man skal til at være nøgen. Dernæst var mit studie ikke heeeelt, hvad hun forventede. (Jeg laver et indlæg som beskriver studiet lidt bedre på et senere tidspunkt.) Men jeg fik spist færdig, mens vi gennemgik kontrakt og fremgangsmåde, og jeg forklarede hende, at jeg altså har taget næsten alle mine boudoir billeder i det pågældende, minimalistiske studie.

Sessionen forløb helt som man kan håbe. Stemningen var god, og Louise slappede hurtigt af, hvilket ellers godt kan tage en del tid, når det er første gang man skal have skudt boudoir billeder.

Hun fortalte undervejs, at hun skulle på rejse til USA samme nat, og planen egentlig var, at hendes kæreste skulle have haft billederne inden turen, så jeg skyndte mig at gå i gang med billederne. Hun forlod mig omkring kl 13, og kl 19 afleverede jeg billederne til hende, så hun kunne nå at få dem med. Jojo! Der er skam et fint service-niveau her! Se i øvrigt flere eksempler på boudoir billeder her.

Her beskriver Louise, hvordan hun oplevede det:

“Jeg har været henne ved Anders Ehlers og fået taget boudoir fotos. At få taget sådanne fotos var en grænseoverskridende beslutning fra min side, da jeg aldrig har prøvet at stå i en lignende situation før og posere mere eller mindre afklædt over for en fremmed med et kamera.

Jeg tog en veninde med som hjælper, da jeg skulle have taget mit fotoshoot. Vi blev mødt af Anders Ehlers, der sad i sin lejlighed, godt igang med morgenmaden, da vi ankom.

Det var en behagelig oplevelse, at få taget billeder hos Anders, både på grund af hans person, men også fordi jeg havde min veninde med, som jeg var tryg ved. 

Jeg var overrasket over, hvor lille hans studie/kontor var, for det var ikke det indtryk, jeg fik, da jeg kiggede på hans billeder på nettet. Til gengæld gjaldt det samme for mine billeder – jeg synes, de blev rigtig gode, og de var tilmed færdigredigerede allerede samme dag, som de blev taget. Jeg er positivt overrasket og synes ikke, det fremgår af billederne, at de er taget i, i mine øjne, simple omgivelser. ;)”

Boudoir - photos by ehlers - fotograf fra aalborg - copyright
Boudoir – photos by ehlers – fotograf fra aalborg – copyright