Bryllupsfotograf endnu engang!
     Tilbage i februar kontaktede Gitte og John mig. Jeg havde mødt dem et par gange før, først til Nadia og Henriks bryllup, hvor de var med som gæster, og op til jul sidste år skød jeg en serie billeder af deres søde børn. De spurgte, om jeg havde planer i juni, og min kalender var gabende tom, udover selvfølgelig en fandens masse eksamenslæsning! Så vi aftalte at jeg skulle kigge forbi på dagen. Så havde de fundet deres bryllupsfotograf.
Denne gang var det dog en smule omstændigt. Præsten forbød mig at flytte mig og jeg adlød faktisk – næsten. En bryllupsfotograf skal ikke forstyrre, men det bliver en smule kedeligt at tage alle billederne fra samme vinkel! Så jeg skiftede plads når han kiggede væk. 😛
     Efter vielsen smuttede vi en tur i Skovdalen, hvor vi skød de opstillede billeder. Da vejret ikke var super, blev det en smule forhastet, men både Gitte, John og Mia (som assisterede mig), var virkelig medgørlige, så resultatet blev meget tilfredsstillende. Et eksempel fra deres bryllup kan ses nederst på siden.
Jeg bad Gitte og John skrive et par linjer om forløbet, som jeg plejer. Her er hvad de skrev:
     “Vi hørte første gang om Anders gennem nogle venner, og har set hans arbejde gennem deres bryllupsbilleder og syntes de var rigtig gode. Vi har efterfølgende brugt Anders til at fotografere vores børn, med et super godt resultat.
På den baggrund valgte vi også Anders til at fotografere ved vores bryllup.
Anders har en god fremgangsmåde, han sørger for at have os med i alle beslutninger, hvilket vi sætter stor pris på. Vi har fået taget nogle fantastiske billeder. Selvom vi ikke selv syntes, at vi er særlig fotogene, har Anders alligevel formået at få det bedste frem i os.
Vi vil helt sikkert bruge Anders igen og helt klart anbefale ham til andre!”
     Så skulle du mangle en bryllupsfotograf, så smid mig endelig en besked fra min kontaktside.
Som lovet er her et billede fra Gitte og Johns bryllup:
Bryllupsfotograf - photos by Ehlers
Bryllupsfotograf 2013
Copyright – photosbyehlers.com