Nu nærmer tiden for konfirmationer sig. Da jeg selv blev konfirmeret var det normalt, at man gik fra kirken til festen. Alternativt blev man kørt i forældrenes hverdagsbil – jeg blev selv kørt i en opel kadett, hvis jeg ikke husker forkert. Konfirmationsbilleder klarede min far samt nogle gæster, og kvaliteten heraf var noget broget.

Sådan er det ikke mere! Nu er der skruet op for midlerne – bilen er blevet federe (læs: sportsvogn, veteranbil eller lignende) eller er blevet udskiftet med motorcykel eller hestevogn. Ligeledes er onkel Jørgens rystede billeder, taget med det lille rejsekamera, som han også bruger til sommercamping i sydfrankrig, nu skiftet ud med dedikerede fotografer og konfirmationsbilleder i ordentlig kvalitet. Og her er det så, at photosbyehlers.com kommer ind i billedet!

Skulle du mangle en ferm fotograf til dine konfirmationsbilleder,  ja så er du kommet til det rette sted! Du kan kontakte mig her.

Sidste år var jeg så heldig, at få lov at klare Mikas konfirmationsbilleder. Jeg tøffede pænt efter Mika og chaufføren, da de forlod kirken i en fed, to-sædet sportsvogn. Efter en lille køretur endte vi i en park i aalborg, hvor hendes forældre ventede. Det var her vi skød billederne af Mika.

Jeg bad hendes mor om en beskrivelse af forløbet, og den kommer her:

“Vi mødte Anders første gang, da han skulle bruge en model til nogle bowling-billeder i anledning af ungdoms-DM i 2013, hvor vores datter deltog. Her tog han et rigtig fedt billede af Mika, som vi siden har fået op at hænge. Samtidig var han hurtig og havde en behagelig personlighed og et godt humør. Derfor var vi slet ikke i tvivl om at Anders skulle have opgaven, da Mika begyndte at snakke om konfirmationsbilleder. Da jeg spurgte om han havde tid og lyst sagde han straks ja, og sammen gennemgik vi forløbet af dagen og fik snakket om, hvilken type billeder vi ønskede. 

Til konfirmationen fik vi god tid til at få hilst på de fremmødte ved kirken, inden vi skulle ud og tage billederne. I parken, hvor billederne skulle tages, kunne vi fornemme, at Anders var både erfaren og hurtig, men uden at vi følte os stressede. Det var utroligt behageligt! Vi var således tidligt tilbage til festen, og havde fuld tillid til, at billederne var i hus. Allerede fire dage efter fik vi billederne, og vi var meget tilfredse!

Jeg kan kun anbefale Anders. Vi vil i hvert fald bruge ham som vores fremtidige fotograf!”

 

Her er i øvrigt lige et billede af Mika og hendes forældre:

Konfirmation fotograf 2013 Copyright - photosbyehlers.com konfirmationsbilleder
Konfirmation fotograf 2013
Copyright – photosbyehlers.com
Aalborg
konfirmationsbilleder