Mille Køpke blev sidste år danmarksmester i body fitness. Efterfølgende røg hun ud i et emotionelt stormvejr, som hun – hudløst ærligt – fortæller om i et langt interview på insidefitness.dk.  Jeg havde i forvejen været i snak med Morten, manden bag insidefitness, om et eventuelt samarbejde, og da Milles historie skulle op på siden, blev det mig, der skulle stå for billederne.

Mille Køpke -Photos by Ehlers - Fotograf Aalborg
Mille Køpke -Photos by Ehlers – Fotograf Aalborg

Efter en del samtale over nettet med både Mille og Morten, kom vi frem til billedstilen, og hvad der skulle fremhæves. Jeg foreslog først at tage billederne på en udendørs fitness-bane i Aalborg, men da interviewet jo er så ærligt, ville det ikke passe ind, idet Mille normalt ikke træner udendørs. Til gengæld blev det mere end godtaget (i hvert fald af Mille), da jeg foreslog, at hun skulle spise is på nogle af billederne – noget hun har tilladt sig selv enkelte gange efter DM.

Jeg mødtes med Mille og en journalist, som følger hende, hvor vi gennemgik kontrakt og fik en lille snak. Mille er i øvrigt super nem at snakke med. Derpå kørte vi til fysiofitness i Aalborg, som gavmildt havde ladet os tage billeder der. Efter en tur rundt i centret tog vi til pandekagehuset ved Vestre Bådehavn, hvor Mille fik sin is, mens vi skød nogle mere hverdagsagtige billeder. Vi sluttede af med at besøge Café Leik til en LCHF frokost. Det handler jo trods alt om fitness…

Som sagt er billederne (og interviewet) kommet online nu, og de kan ses på insidefitness.dk

Mille Køpke -Photos by Ehlers - Fotograf Aalborg
Mille Køpke -Photos by Ehlers – Fotograf Aalborg