I maj måned søger jeg modeller til portrætfotograf / headshots i mit studie i Aalborg.

Jeg forsøger gerne at udvide mit portfolie, og samtidig vil jeg gerne udbygge mine evner en smule. Jeg faldt for nylig over en serie fede headshots, og tænkte, at det skal jeg da prøve. Et headshot er selvsagt et billede, hvor det eneste vigtige er ansigtet. Selvom det lyder nemt, idet der ikke er ret meget at holde styr på, skal der faktisk mere til for at gøre sådan et billede lækkert, end man lige tror. Når man går så tæt på, er der en masse småting, man som fotograf skal guide sin model igennem.  Samtidig er lysopsætningen vigtig, da et skævt/under-/over- belyst billede bare er virkelig irreterende at se på.

Da dette er en genre, som enhver fotograf har gavn af at træne, vil jeg lige smide muligheden ud, til alle dem, som lige står og mangler et headshot-foto. (Se eksemplerne nederst på siden)

Det vil foregå ved et simpelt shoot hos mig, i Aalborg. Formålet fra min side er at udbygge og øve. Derfor vil billederne kunne bruges af mig her på hjemmesiden, på min facebook-gruppe, til generel reklame samt fremvisning. Dette gælder sådan set for mine normale sessions, så der er ikke den store forskel på dét punkt. Hvor mange billeder der bliver af hvert shoot aner jeg ikke. Men der skal nok være nogle stykker!

Som udgangspunkt vil jeg fotografere både sort/hvid og farver og baggrunden vil primært være hvid/grå og eventuelt sort. Da billederne går temlig tæt på, skal beklædningen helst være ret ensfarvet. Men der er fin mulighed for at tage lidt forskelligt med og skifte imellem. Samtidig bør eventuel makeup holdes lidt nedtonet. Man vil kunne se pudder-klumper og den slags virkelig tydeligt!

Med hensyn til alder, udseende og køn har jeg ingen krav, udover at der er tale om voksne. Jeg forventer blot en positiv holdning, samt lysten til at få taget lidt billeder. Med andre ord er der fin mulighed for at få tvunget farmand ud af stolen, så han kan få erstattet de gamle billeder fra hans sølvbryllup, give søster en makeover og en tur omkring fotografen, eller få skudt sig nogle headshots til portfoliet.

Som man kan se under mine priser tager jeg normalt 400,- for en serie billeder. Dog vil jeg i maj måned gerne tilbyde samme opgave til 150 kr, så længe der er tale om ovenstående opgave.

(Skulle jeg drukne i henvendelser på dette indlæg forbeholder jeg mig retten til at sige nej tak til flere opgaver)

 

copyright - photosbyehlers.com - fotograf fra Aalborg
copyright – photosbyehlers.com
copyright - photosbyehlers.com - fotograf fra Aalborg
copyright – photosbyehlers.com