Nude art billeder er navnet på den type billeder, hvor nøgenheden bliver en kunstnerisk ting, som ikke nødvendigvis har et erotisk islæt – ikke at forveksle med boudoir, som har til opgave at “vise lidt mere”. Som oftest er der tale om boudoir-opgaver, når jeg bliver kontaktet vedrørende erotik, men tidligere på året kontaktede Betina mig, omkring en serie nude art billeder, hun ønskede taget. Efter lidt samtale og fremvisning af hvad Betina ønskede, blev vi enige om at lave en serie billeder. Jeg var ret spændt, fordi det var en “rigtig” nude art session, og altså noget andet end det vante boudoir – i øvrigt havde jeg ikke prøvet at tage billederne på den måde før.

Nude art var ikke kun nyt for mig for Betina havde heller aldrig prøvet det før. Vi aftalte derfor, at hun skulle have en veninde med, hvilket viste sig at være nyttigt, da jeg fik brug for endnu et sæt hænder, til at holde lamper.

Her under kan du læse Betinas beskrivelse af nude art oplevelsen og nederst på siden er som altid et billed-eksempel:

 

En veninde og jeg ankom til Anders studie i Aalborg en varm sommerdag for at få taget nude art billeder. Jeg var mildest talt meget nervøs for at skulle stå nøgen og posere foran en komplet fremmed. Vi blev modtaget af Anders og hans kæreste, og efter en snak om billederne og gennemgang af kontrakten gik vi i gang. Der opstod hurtigt en rigtig afslappet og sjov stemning og ja, jeg glemte næsten, at jeg var nøgen.

 

Resultatet blev nogle fantastiske billeder, som jeg er yderst tilfreds med. Anders optrådte meget diskret og yderst professionel og de 2½ time fløj afsted.

 

Jeg kan kun varmt anbefale Anders til andre, der måtte have lyst til at få taget nude art billeder.

 

Nude art fotograf aalborg - photosbyehlers.com 2014
Nude art fotograf aalborg – photosbyehlers.com 2014

 

Du kan se flere eksempler på erotiske billeder i mit nude art galleri.