For nylig kontaktede Tina mig. Hun havde tilfældigt fundet min side på google i sin jagt på en nude art fotograf fra Aalborg, og synes godt om hvad hun så. Her er et enkelt billede fra shootet først:

 nude art - copyright - photosbyehlers.com
Nude art
copyright – photosbyehlers.com

Hendes plan var at give sin kæreste en serie lækre nude art billeder, som en blanding af en fødselsdagsgave, samt fordi han var stoppet med at ryge. Vi fik arrangeret en dato, som desværre lå for sent til jeg kunne nå at have hele serien færdig på dagen. Vi endte med at skyde dem en torsdag aften, søndag sendte jeg det første billede til hende, som hun så kunne få printet mandag, hvor hendes kæreste havde fødselsdag. Resten af serien var færdig fredagen efter. Før hun kom havde hun fortalt, at hun ikke havde fået taget nogle billeder i nude art/boudoir genren før. Det er altid spændende at se, hvordan en model reagerer når det er første shoot indenfor lingerie/nude art. Jeg synes dog Tina tog det super flot, og nervøsiteten (som var tydelig i starten) forsvandt hurtigt. Det var et underholdende shoot, hvilket jeg også selv synes er super vigtigt!

Jeg bad Tina fortælle om sin oplevelse, da hun havde fået tid til at se billederne igennem og få oplevelsen på plads. Her er hvad hun skrev:

 

“Da jeg henvendte mig til Anders, var det første gang, jeg skulle have taget billeder af mig selv iført undertøj, så jeg var ret nervøs. Det var der dog ingen grund til, da stemningen var afslappet og man følte sig godt tilpas. Anders var god til at instruere mig i, hvordan jeg skulle posere og så synes jeg det var et plus, at der var en kvindelig assistent med under det hele.
Alt i alt, var det en god oplevelse og jeg er meget tilfreds med resultatet. Hvis jeg får brug for en fotograf på et andet tidspunkt, kunne jeg sagtens finde på at henvende mig til Photos By Ehlers igen. “