Det er (næsten) netop blevet 2013. På nuværende tidspunkt har jeg fotograferet i ca 5 år. Derfor var det også på tide at få opdateret hjemmesiden.

Her på siden vil jeg løbende fremvise lidt af mit fotograf arbejde – f.eks har jeg tilføjet noget af mit arbejde indenfor bryllupsfotos, som ikke var at finde på den gamle side. I øvrigt er siden nu ikke flash-baseret, hvilket gør det nemmere for apple-brugere at se. Jeg har også tilføjet en vejledende prisliste, ligesom muligheden for at preview’e min normale kontrakt desuden er tilføjet. Alt dette skulle gerne gøre det nemmere for folk på fotograf-jagt at overskue hvad jeg kan tilbyde.

Bloggen her regner jeg med at bruge på forskellige guides, små historier fra mit arbejde og hvad jeg nu ellers støder på af ting og sager.

Jeg ser frem til et udfordrende og sjovt 2013, med en masse nye fotos og en masse gode timer.

DSC02106

Her er et af mine bryllupsfotos fra 2012.