Billeder

Fotograf Anders Ehlers har i sit galleri alt fra nude art, til portrætter, bryllup, livsstil, børn, babyer, mennesker, livs begivenheder og anmodninger.

Babyer & gravide

copyright - photosbyehlers.com

Det er altid en stor ting, når der kommer børn til verden. Dette galleri viser eksempler på billeder af de kære små både før og efter fødslen. Er I gravide, ønsker portrætbilleder af jeres barn eller billeder af barnedåben kan alt dette dækkes.

Mennersker

copyright - photosbyehlers.com

Denne kategori dækker alt fra naturlige portrætter til mere opstillede modelbilleder. Billeder af denne type kan både tages i studie eller på location, farve eller sort/hvid, søde eller sexede. Dine ønsker sætter rammerne.

Bryllup

copyright - photosbyehlers.com – bryllupsbilleder

Når den store dag kommer hvor to mennesker siger ”Ja” til hinanden er det vigtigt at få dagen foreviget. Denne dag er en af de vigtigste brudeparret vil opleve, og derfor tager jeg altid disse opgaver ekstra seriøst. Uanset om I vælger rådhus eller kirke, vil jeg gøre mit bedste for at give jer nogle smukke bryllupsbilleder.

Børn

DSC06805 lille

Børn fylder meget i vores liv. Dog er de jo kun til låns, og inden forældrene ved af det er de fløjet fra reden. Derfor er det rart at kunne se tilbage på ”dengang”, med nogle gode billeder af dem. Billeder af jeres børn kan tage mange former, om det er til julekort, vægdekoration eller gaver til bedsteforældrene.

Livsstil

Copyright - photosbyehlers.com

Dette galleri samler nogle af de andre ting jeg beskæftiger mig med. Har man en hobby eller sport man kunne tænke sig et fedt billede af, eller skal man bruge reklamebilleder i mere traditionel forstand kan dette også klares.

Nude Art

copyright - photosbyehlers.com

Dette galleri indeholder eksempler på nude art, budoir og billeder til morgengave. Personerne i galleriet er ikke modeller, men ganske almindelige mennesker som har ønsket nogle flotte billeder til sin ægtefælle, kæreste eller bare til sig selv.

Ehlers World

copyright - photosbyehlers.com

Her er galleriet hvor jeg blander leg og kreativitet. Det er her det lidt mere skæve og utraditionelle kommer i spil, og her jeg lægger rigtig mange timer i min efterbehandling. Billeder af denne type vil især egne sig til reklame, men vil bestemt også gøre sig godt på væggen hjemme i stuen.