Information

Bag photosbyehlers.com finder man mig; en autodidakt fotograf, født i 83 og opvokset i Aalborg. Mit første bekendtskab med fotografi var i 10. klasse på efterskole, hvor jeg havde det som fag. Det var Sort/Hvid, på filmruller og med fremkaldelse i mørkekammer.
9 år senere købte jeg endelig et digitalt spejlreflekskamera, og så startede eventyret igen. Photoshop blev hurtigt en del af legen, og før jeg vidste af det, var portrætfotos, modelfotos, babybilleder, bryllupsfotos osv en del af mit portfolio.
Jeg tager både klassiske billeder, og giver den gas i photoshop.
Jeg kan lide at lege med kameraet, og kan lide en udfordring. Tag endelig kontakt! Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig, hvad enten det er bryllup, konfirmation, julefotos, boudoir, babyfotos eller bare fordi du gerne vil have nogle lækre billeder.
Udover fotografi dækker mine interesser blandt andet IT (både hardware og software), snowboarding (jeg er uddannet instruktør og har undervist i både Frankrig og Østrig) og biler (specielt min Morris Mascot fra 1975, som jeg er super glad for).
MVH Anders