Referencer

Her på siden vil jeg løbende lægge mine fotograf referencer ind. Det vil være folk/firmaer jeg har samarbejdet med, som af den ene eller anden grund har en hjemmeside. Deres logos sender dig videre til deres sider, hvis nysgerrigheden er blevet vækket.

faktisk praktisk

Faktisk praktisk

For det første er kvinden bag faktisk-praktisk virkelig behagelig! Dernæst er hendes webshop fyldt med en masse fede små ting, som uden tvivl kan gøre nytte i alle mulige situationer. Jeg skød en serie produktfotos for hende, af blandt andet en fiks taskeorganizer og nogle on-the-go items, som dækker mange små situationer. Personligt kan jeg stå inde for antisved-indlæggene hun sælger. Perfekt til en lang dag, iført skjorte,  i et varmt lokale. Ligeledes sælger hun en fiks pletfjerner, som jeg også har testet til fuld tilfredshed.

Livet i Villa Dalibo

Livet i Villa Dallbo

Livet i Villa Dallbo tilhører Kathrine, en virkelig sød og dejlig pige. Bloggen handler om hendes liv, med mand og datter, hendes kreative projekter og dagligdagen generelt. Oveni dette udlover hun indimellem giveaways, deler opskrifter og tester forskellige produkter. Jeg har ad flere omgange taget billeder af Alberte (datteren) for hende. Tag et kig på bloggen og nyd et indblik i det simple liv, hvor alle de små glæder tæller.

logo

Studieriet.dk

Studieriet.dk består af tre super glade og inspirerende piger fra Århus. De specialiserer sig i coaching og workshops indenfor studieliv. På deres hjemmeside finder man også en fin håndfuld af de billeder jeg skød for dem. Det var i øvrigt et rigtig underholdende shoot!

highfive

HighFive!

Bag high five! clothing finder man Ronni, som er en rigtig cool gut fra Nordjylland. Jeg skød en serie billeder for ham, som skulle bruges til en lookbook. I øvrigt ejer jeg selv flere af de Tshirts han sælger. De er super fede! Tag et kig.